Nyårspresent.

Ja då var det inte långt kvar tills nyår och jag har gjort en liten nyårspresent som man kan ge bort till värdparet om man är bortbjuden.
Jag har gjort ett kort med tillhörande liten ask och ett dekorerat ljus.Asken kan man ju fylla med vad man vill tex några fina choklad praliner, nåt halsband, presentkort eller annat kul.
Vi kan börja med kortet….
Vit cardstock som grund. Jag har sedan använt ett papper från Maja Design som heter Vintage Spring Basics – 5 Mars. Jag har ruggat upp kanterna med en edge scrapper och sedan duttat lite stickles stardust på så att det ska glittra lite. Har satt fast ett tårtpapper från mina gömmor men HÄR finna liknande fast något mindre. Sedan har jag använt en jättefin vintage bild från ett ark som heter From Grandma’s Attic – Warm Clothes,MYCKET användbara dessa fina vintage bilder! Jag har även här ruggat upp kanterna och duttat med stickles stardust.Sen har jag tagit frantage embossingpulver lite här och där runt bilden.

Dekorerat med en stor vit ros, blå vintage berries och 2 färgade små rosor. Bakom blommorna har jag stansat ut en swirl med Magnolias nya dies.
Lite rhinestones silver som jag satt fast här och där runt kortet så det ska glittra ordentligt.
På vänster sida har jag fäst enbjällra klocka. och på höger sida har jag satt fast en liten rosett under blommorna.
Upptill har jag använt några snöflingeknappar.Jättefina!
Inuti kortet har jag stansat ut en spellbinder picot edge cirkle som jag satt fast och där man kan skriva en liten hälsning osv i till värdparet. För övrigt använder jag samma pappper osv innuti kortet som på baksidan.
Så till asken…
Även här så är grunden ett vitt cardstock och asken är utstansad från en qk dies. Här har jag använt ett annat papper från maja Design som heter 20 December och som på kortet har jag ruggat upp kanter och duttat med stickles. Använt mig av rhinestones för att få asken att glittra lite mera och även likadana blommor förrutom den ljusblå rosen. Jag har satt fast en charm i form av en klocka då det får representera att det snart är nytt år.

Ostduken bakom bilden kommer från egna gömmor, vintage bilden kommer från samma vintage ark som på kortet och även frantage pulver runt denna bilden.Allt för att det ska matcha! Samt en liten snöflingeknapp i högra hörnet.
Jag har även klätt kanterna på asken i samma papper och ruggat upp kanterna.Men på framsidan skrev jag även gott nytt år med hjälp av stickers bokstäver. Jag ser att de vita är slut för tillfället men de svarta finns kvar!
Så över till ljuset.Även här har jag använt mig av samma pepper, tekniker och dekorationer.Dock har jag bakom min text även satt fast ett crispy band i vitt.
På ljuset har jag även här använt mig av en bjällra klocka., supersöt!
samt en helvit ros ihop med de andra blommorna.

Ja det var min lilla gå bort present, hoppas ni fick lite tips och ide´er nu på små presenter när ni ska gå bort.

Vill även passa på att önska er alla ETT GOTT NYTT ÅR!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nyårspresent.”

  1. Profilbild för Maria Engelwinge
    Maria Engelwinge

    Fantastiskt vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *