Nu står hösten inför dörren!

Vilken fantastisk sommar vi haft här i södra Norrland! Det känns faktiskt helt okej att hösten är i antågande. Sedan ska jag väl erkänna att det drar lite extra i scraptarmen också! Fast det känns att man är lite ringrostig må jag säga, men det brukar lossna bara man kommer igång.

Jag har börjat med att göra ett dopkort som jag fick en beställning på för någon vecka sedan.

Papperet är ett udda, som jag hittade av en slump och inte har en aning om vart det kommer ifrån, det var helt omärkt, men det passade till den enfärgade ljusblå cardstocken som jag använt som bas i mitt kort. Mitt på det mönstrade arket skar jag ner ca 5 cm och vek ut kanterna samt fäste dom med två brads jag hade sedan tidigare. Det blå bandet med bilarna och halvpärlorna har jag hittat tidigare i ett färdigt paket som passar till en liten kille

Den stora blomman  heter Love letter Jude och kommer från Prima Marketing, vilken härlig färg den har. De mörkare blå små rosorna kommer från Mulbery och ligger 10 st i en förpackning. Bladen är mina egna. För lite utfyllnad så fäste jag några vita pistiller samt små silverfärgade hjärtan som jag hade sedan tidigare.

På insidan använde jag mörkblå cardstock. Stämpeln som  är min egen stansade jag ut med egna mallar.  Datumet som skall stå under namnet är inte ditsatt då jag var osäker på om givaren skulle vilja ha Edgars dopdatum eller födelsedatum.

Från början så skrev jag ut den lilla versen på skrivare för att få den något så när snygg, men italade sedan mej själv att varför inte visa att kortet verkligen är handgjort-så jag skrev ner den lilla texten för hand istället. Visst är den vacker?

Japp detta var allt för tillfället.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nu står hösten inför dörren!”

  1. Profilbild för Sindra
    Sindra

    Den texten är helt underbar! Jag har också använt den på dopkort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *