Neverending card

Idag tänkte jag tipsa er om en rolig kortvikning som heter Neverending Card.
Detta är ingen ny vikning men jag själv hade aldrig hört talas om den förrän jag var på scrapbookingmässa nu den 5 mars i Karlstad. Där satt en tjej i en av butikerna som hade gjort ett sådant kort och visade upp. Hon hade också gjort detta i ett stort 30×30 format och gjort det med bilder, som en Lo alltså som man kunde vrida på om och om igen och se alla bilderna. Jättehäftigt tyckte ju jag och ville genast veta hur man gjorde för det såg avancerat ut MEN det är hur superenkelt som helst!
Det visade sig när jag sökte på nätet att detta var inget nytt men det var ju nytt för MIG. :o) Och väldigt kul kort att göra.

Så under några dagar nu har jag gjort mig ett eget litet kort på detta viset som jag faktiskt tänkte ta och visa för er här.
Kortet i sig är inte helt klart men just nu är det så klart som det kan bli. Jag tänkte nämligen sätta in namn, vad barnet fyller, datum osv osv på de platser som nu är lite tomma på kortet och det kan jag ju inte göra förens jag vet vem som kommer att få koret. ;o)

Det roliga med detta kortet är att det SER så avancerat ut men det är i själva verket hur enkelt som helst att göra.

Här har jag också använt mig mest av massor av färgglada cardstock, du hittar massa fina inne hos Kristinas scrapbooking.
Perfekt att även använda små spillbitar av mönsterpapper du fått över när du gjort andra kort.

Här är en liten kort film där jag *snurrar kortet*så att ni kan se hur det ser ut ”på riktigt” Min son tyckte kortet var supercoolt och tyckte jag bara skulle göra massor av sådana coola kort! ;o) Därför tycker jag dom är super att göra till barn! Här hemma har de snurrat och snurrat och snurrat på detta kort…det tar ju liksom aldrig slut! ;o)

Här ser du mitt lilla filmklipp!


Här ser du en tutorial på hur man gör kortet.
När du gör kortet ska du vara SUPERNOGA med måtten! Bara ett litet tips!

Så sätt fart och skapa nu, detta var superkul att göra!
Kram Malin

 


av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Neverending card”

 1. Profilbild för Sussie E
  Sussie E

  Vilket roligt kort, det var nytt för mej med, ska genast prova. Tack!

 2. Profilbild för Cissela
  Cissela

  Också sugen på att prova 🙂

 3. Profilbild för Gurkiss
  Gurkiss

  Super läckert kort…

  Kram Gurkiss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *