När snön kommer…

så vaknar snögubbarna till liv igen :-). Ja, in i det längsta har jag skjutit fram allt julpyssel för att vara riktigt ”laddad” när det väl sätter igång och nu är det dags att börja. Det första julalstret blev en liten tavla med små snögubbar.

Basen till tavlan är den näststörsta sidan från Kaisercrafts Bauble Tag Album. Jag klädde den med Inkidos Caterine Butterfly och embossade kanterna med vit embossingpulver. Stämpelmotivet är målat med Distress Ink dynor och refiller. Dekorerade sedan tavlan med en stor ros från Primas Angelica Rose Collection – Bonnie och mörkgröna blad. Använde också vita rosor från Inkido i storlekarna mellan och liten samt turkosa minirosor.  Satte ett par kristallfärgade rhinesones på var sin sida om motivet också.

Blommorna och bladen blev frostigt glittrande med hjälp av transparent/vitt glitterpulver från YouDo. Det är väldigt lätt att göra detta. Det som behövs är transparent lim, t ex glossy accent och glitterpulver.

Dutta på lite lim på blommans blad eller ytterst på bladen och doppa sedan blomman eller bladet i glittret. Skaka av överflödet och låt torka. Den frostiga dekorationen är sedan klar att användas.

Ha en toppen torsdag!

Kram

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”När snön kommer…”

 1. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Vilken bra idé! Blir ju bara kort och kort till andra men man kan ju faktiskt göra något till sig själv som omväxling av sin älsklings stämpel! 🙂
  Tycker din tavla är jättefin!
  Kramar
  Åsa

 2. Profilbild för Scrapnewbee
  Scrapnewbee

  Måste bara säga så sjuukt sött 😀 Gillar verkligen färgläggningen på snögubbarna och färgerna passar perfekt med varandra 🙂
  Hoppas du har en trevlig dag ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *