Namngivning

Hej!
För ett par veckor sen bloggade jag här hos Kristinas en layout med ett foto då jag, min man och vår lilla bebis var på väg till ett dop. Jag berättade då att det var inte vår son som skulle döpas. Vi har faktiskt inte döpt några av våra söner… Vi höll namngivningsfester för dem istället!

Och idag ska jag visa en layout med ett foto från en av dessa namngivningsfester! Det var den för Lukas, då ca 7 månader gammal.

Jag har använt ett sånt fint papper från BoBunny som heter Antique. Jag har också använt en bit av det beiga silkespapper som Kristina varsamt slår in de produkter i som vi får i våra dt-kit. Det trodde du inte va’, Kristina? Att vi skulle gå loss på förpackningarna också när vi scrappar? 😉

Jag har också stänkt med brun mist. Kristina har börjat ta in mist från Tattered Angels. Jättekul! De är härliga att jobba med! Du hittar några jättefina färger HÄR!
Tagen är från egen gömma, men det finns massor av olika fina tags hos Kristina. Kika HÄR får ni se!

Bilden nedan passade jag på att ta en av de där soliga men kyliga vinterdagarna nyligen!
Jag ville nämligen försöka visa hur vackert de där guldgranarna glittrar! Jag tror jag fick fram en del av effekten iallafall!

Tillsammans med granarna har jag också fäst några söta gula blommor som ingår i detta kit.
Här nedanför ser du också en sån söt liten träknapp från Kaisercraft! Längst till vänster har jag också fäst en bit härligt Washitejp! Jag skrynklade till det lite för att få en kul effekt.

Tack för idag kära vänner, vi ses igen nästa torsdag!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Namngivning”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Vilken fin LO! Jag gillar verkligen de mjuka bruna färgerna och hur du har arrangrat LO:n. Kul också att du använt skyddspappret! Jag brukar förvisso alltid spara det också, men för att linda in kort och annat innan det läggs i förvaringsboxen.
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh vad fin! Gllar jordfärgerna och det enkla stuket på lo´n!! Snyggt när man dekorerar bara lite i ena sidan osv oxå.
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *