My precious daughter

Hej!

Idag kommer en layout i en lite romantisk stil från mig. Pion Design har en serie som heter My Precious Daughter, och jag kunde inte sagt det bättre själv så jag tog helt enkelt det som titel på min layout. Remsan med texten kommer från papprets nedre kant (den man brukar skära av och kasta).

My precious daughter

 

Det mönstrade pappret i bakgrunden heter Pion Design- My Precious Daughter-Tags och pappret med rosorna på heter My Precious Daughter- Baby Doll . Tyckte bakgrundspappret passade alldeles fantastiskt bra eftersom kortet är taget i en fotostudio och det står ”From the photographic studio” i kanten 🙂 . Jag har distressat kanterna med Distress Ink- Vintage Photo för att få lite åldrat utseende på papperet. Jag har skurit pappret med rosorna i flera rutor, sprayat vatten

på dem och knycklat ihop för att sedan rugga kanterna med edge scraper och distressa över pappret med Vintage Photo. Sedan byggde jag upp i lager med pappren.

My precious daughter a

 

Den söta spetsen kommer från Reprint och är egentligen vit, men den fick en omgång med Distress Vintage Photo den också för att smälta in bättre.

My precious daughter aaa

 

Träornamentet jag använt har tyvärr utgått, men jag hittade en die som är väldigt lik. Och då kan man ju dessutom stansa ut flera :). Jag har dekorerat med massor av söta rosa och bruna rosor. Mini rosa rosor, små rosa rosor och bruna rosor .

My precious daughter aa

 

Sedan är det blommor från You Do, de rosa ”platta” och de rosa juteblommorna. Skelettbladen i natur beige färg, hampasnöre och pärlband i vitt. (Här finns fler färger).

My precious daughteraa a

 

Sist har jag använt halvpärlor i tre olika nyanser från You Do´s sepia pärlor och limmat fast fragments i beige (sage).

Fotot har jag rundat hörnena på och sandpappret lite i kanterna så att distressen (även här vintage photo) skulle fästa.

Ja, det är inte klokt vad veckorna går, kvällarna blir mörkare nu och det börjar bli mysigt med tända ljus. Och kanske mer pyssel?

Ha det bra så länge! Hoppas ni kikar in igen nästa torsdag!

Kram Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”My precious daughter”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Verkligen jättefint! Hon är söt som en liten docka! Omgiven av en massa scrappe-fint! En helt klockren layout i min smak!

  1. Profilbild för Fialisan/Sofia
   Fialisan/Sofia

   Åh! Tack Kristina! Vad glad jag blir! ♡
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *