My love

Här kör vi på med kärlek denna veckan. Jag har gjort en LO om en av mina stora kärlekar, Smilla. Den underbaraste av underbara. Jag har använt mig av papper från Prima och serien heter ”Delight” och går i de finaste pasteller.

DSC_4104

Jag började med att göra några hjärtan med hjälp av en mask. De ljusare har jag bara dragit Modeling Paste över masken och får då ett lite upphöjt utseende och de två lite mörkare har jag bara chalkat dit med Distress Ink. Därefter lade jag lite gles juteväv och ovanpå den fotot som jag satte med häftkuddar. Lite blandade blommor och flera olika dekorationsblommori olika storlekar och färger för det blir ju så levande. Det vita hjärtat har jag klippt ut från en liten lykta men jag ska ju alltid fördärva saker. På fotot har jag satt en liten tvättklämma bara för den var så söt. Två pins har jag också klämt in. Två olika sorters spets passar ju också till kärlekstemat.

Jag har limmat allt med min nya limpistol som jag älskar. Jag har aldrig varit så förtjust i limpistoler innan men denna är faktiskt bra. Den är sladdlös, bara det ett stort +. Den har en fin spets, vilket gör att man inte dränks i lim och den är varm men inte så man bränner sig fördärvad. Rekommenderas varmt.

Tack för titten och ha en bra dag.

Kram

dt_jenni

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *