My flowers

Tisdag igen mina vänner och denna veckan visar jag ännu ett stack-the-deck album. Inte det första och absolut inte det sista. Lite lätt beroendeframkallande nöje för mig. Jag har använt de senaste papperna från Pion Design ”Linnaeus botanical journal”. Passade mig perfekt och jag ska fylla det med foton från min älskade trädgård.

Framsidan har jag dekorerat med en mängd olika flera olika dekorationsblommor och lite blandad spets. Limmade även på ett sött litet ekollon och en liten kotte.

Sett lite grann från ovan. På insidan av pärmen har jag gjort en ficka att stoppa lite smått och gott i. Jag skar ut bilder från serien och klistrade på cardstock så de håller lite bättre. På alla sidorna har jag ett litet bläddersystem.(En liten flärp och en större flärp). Dessa stängs med hjälp av en magnet.

På nästa sida har jag använt en dies från Tim Holtz. En vattenkanna som jag stansat ut ett tjockare papper som jag satt aluminiumtejp på. Denna har jag sen färgat in med svart akrylfärg och lite Inka Gold Vax Silver.

Nästa uppslag går i finaste himmelsblå. Samma upplägg.

Här har vi mitten i albumet och här satte jag de små flärparna lite annorlunda men de stängs fortfarande med magneter. Alla småflärparna är klädda med de små 6×6 papperna.

Vi bläddrar vidare. Här har jag dekorerat med utklippta bilder och fjärilar. Till det en enkel ros.

Nu blir det lite mer rosa. Alla färgerna är milda och harmoniserar bra fastän det är många färger i serien. Dekorerat med ett tårtpapper som jag delade och använde en halva på varje sida. Lite utklippt som dekoration.

Nu är vi framme vid sista bilden. Även på denna pärmen har jag gjort en ficka med bilder i.

Nu ska jag bara bli färdig att beställa lite fina bilder att sätta i albumet och jag kommer säkert att dekorera det lite mer när fotona är på plats.

Tack för titten och jag hörde en fågel viskade att sommaren är på väg.

Kram

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”My flowers”

 1. Profilbild för Helene
  Helene

  Hej!
  Jag har aldrig skapat ett album förut, men jag vart väldigt sugen på att göra ett efter jag såg ditt blogginlägg.
  Men jag undrar: vad använder du för album att skapa detta i (för jag såg bara album med plastfickor i som var till salu) och är det något förutom papper och dekorationer som behövs?

  Mvh Helene

  1. Profilbild för Allram
   Allram

   Jag har gjort allt från grunden med chipboard (kartong) och cardstock. Hur kul som helst.

 2. Profilbild för Britt
  Britt

  Oh ett så fint album du gjort! Supersnyggt med så läckra papper!
  Kram Britt

 3. Profilbild för Ingela O.
  Ingela O.

  Gillar dina minialbum jättemycket! Du är så kreativ och sidorna blir så vackra.
  Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *