My Family

Hej!

Hoppas ni haft en supermysig påsk allesammans. Jag har myst och laddat energi med familjen, barnens faster och farbror, min bror och till sist goa kompisar med barn. Allt har varit perfekt med riktigt underbart vårväder så jag har inget att klaga på ( eller kanske det att magen fått i sig på tok FÖR MYCKET mat och godis)

Idag hoppar jag över påsktemat och tänker istället visa er en LO på det bästa jag har- min familj. Fotografiet är från nyårsafton då vi var i Thailand. Det var en makalöst häftig nyårsafton med underbar mat, show och det häftigaste 12-slaget jag någonsin varit med om. Den dagen kommer jag nog aldrig glömma.

_DSC0590

Jag började med att spraya och måla med mina Prima Color Bloom Spray och vit gesso. Jag har valt färgerna: Lime och Summer. Dessa är tillfälligt slut i butiken men kommer säkert snart in igen.

_DSC0588Bakom fotografiet har jag satt fast bitar av mönstrat papper från Kaisercraft och en liten bit wellpapp. Kanterna har jag rivit för hand och färgat med walnut stain. Sedan fick också dom sig en omgång med gesso. Runt fotot har jag limmat fast presentsnören i matchande färger och deMönstrade Scrapbooking papperkommer från Prima men har tyvärr utgått.

_DSC0591Texten jag satt på LO:en är rub-ons från mina egna gömmor.

Med denna färgklick tackar jag för idag och hoppas vi snart ses igen!

KRAM DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *