Morsdagskort – Graphic45

Jag har gjort ett kort och det hör inte till vanligheterna men med dessa underbara papper från Graphic 45 är det hur enkelt som helst.
Enkla färdiga dekorationer såsom lite cardstock och rosor fungerar alltid. 2 fina pins fick oxå plats, en stor och en mindre passar bra ihop. De gröna blommorna är egentillverkade med utav en retrostans och mist.  Fjärilarna klippte jag ut från dettaScrapbooking papperi samma fina serie. Motivet har jag satt med Distanskuddarför att få lite djup i kortet. Alla kanter är rivna och chalkade. Insida piffade jag till med lite skrivyta och fjärilar från mönsterpappret.

Till baksidan stämplade jag en tag och satte den bakom en spillbit som jag bara limmade i kanterna så det går att dra upp tagen. Här har jag dekorerat med fina hjärtan. Små men väldigt dekorativa.

Den utlovade beskrivningen på pås-albumet kommer nästa vecka.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Morsdagskort – Graphic45”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Jättesnyggt, älskar den die du användt på insidan, den finns på min önskelista… Ha en fin dag kram L

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Härlig kombination av färger, snyggt och välarbetat kort! Jättefint bloarrangemang tillsammans med fjärilarna, så läckert!

  Ha det gott!

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, vilket ljuvligt kort i så milda fina färger. Tack för inspirationen inför morsdagen… måste komma på något tills dess åt både mor och svärmor 🙂
  Kram
  Rosemarie

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh så fint! Gillade verkligen den enkla stilen och de fina blommorna! Jättetjusigt!
  Kram MAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *