Morsdag

Nästa helg är det ju morsdag och då önskade sig min man ett kort att skicka till sin mamma. Då hon är väldigt förtjust i att sticka och brodera så tyckte jag att Pion Designs vackra papper från serien Alma’s Sewing Room passade perfekt att använda till kortet. 🙂

Jag använde de små 6″-pappren från arket Blue Room till det här kortet. Kanterna rev jag med en kantrivare och färgade sedan in dem lite med Distressdynan Pumice Stone. Den fina vintagebilden kommer från arket Images och fjärilarna från arket Borders. Bakom bilden skymtar det fram en kakservett och en underbart spets från butiken.

Dekorerade kortet med en rosett av smal spets och grå organzaband. Fyndade en gammal ros från Mönstrade Scrapbooking papper bland mina gömmor och så vita rosknoppar. Passande till sy-temat fäste jag en liten silversax under blommorna.

Texten stämplade jag på bazzill cardstock och embossade sedan med transparet embossingpulver så färgen inte ska smetas ut på vellumets glatta yta. I hörnen satte jag slutligen gråa rhinestones.

På insdan använde jag papper från samma Pionark, som framsidan.

Ha en underbar lördag!

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Morsdag”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Wow vilket vackert kort!! Jag tror svärmor måste ha blivit otroligt glad!
  Vilken kul idé att stämpla och embossa på vellum! Det trodde jag inte funkade, men det var ju jättefint!
  Och du, stort grattis till lilla bebisen! Underbart! <3

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Otroligt snyggt och underbart romantiskt, svärmor kommer att bli överförtjust och med det söta fotot på insidan kommer hennes morsdag att bli perfekt! Läckert med sy-tema och spetsen bland blommorna är klockren!

  Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *