Mitt fösta Trappkort

Jag är helt övertygad om att det finns 1000 bättre sätt att göra detta på, jag gjorde mitt första såhär, tyvärr blev det en vikning mitt bakom mellansteget, men det syns inte.

Grunden är Cardstock Avalanche och de blå pappret med snöflingor heter Vinternatt och kommer från Maja designs nya vinterserie, Vintage Vinter Maja Design, som finns i butiken nu! På insidan av kortet har jag använt baksidan av Vinternatt.

Granen är gjord av Bright White cardstock och jag har sedan ritat swirlsen med Zigpenna och strött Antique glitterpulver över. Stämplen Glad jul! finns i Clearstamps-Arket Svensk Jul.

Jag har använt mig av Mullberrystreet blommor i färgen tyedye Blue samt en vit dekorationsros och ett Splendor Winter blad. I kanten har jag fäst två bitar Washi Tape, Roppongi och spritt ut några silvriga Rhinestones.

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Mitt fösta Trappkort”

 1. Profilbild för Elisabet
  Elisabet

  Snyggt kort! jag gillar den vikningen, men har ännu inte kommit mig för att göra ett sådant kort. Kanske dax att ändra på det? 😉
  Tack för inspirationen!

 2. Profilbild för Johanna "pojjo"
  Johanna ”pojjo”

  det blev ju jätte bra 😀

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Snyggt! =)

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättesnyggt kort och vilka härliga färger du har använt!

 5. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Jag tror nog att det är tredje eller fjärde gången som jag loggar in på bloggen för att kolla på det här kortet… Grymt snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *