Minialbum

Nu har jag gjort ännu ett stack -the- deck album. Kan inte låta bli, det är ju så roligt. Jag har använt årets vinterserie från Bo Bunny ” Woodland Winter”.  Jag har använt både stora papper och det lilla 6×6 blocket. I detta album ska jag ha bilder från årets skidresa i Sälen sen när de blir framkallade. Kan ta lite tid ibland… men veckan var underbar.

DSC_4091

Framsidan har jag dekorerat med lite olika blommor b lavita och röda pappersrosoroch körsbärsblommor. En bit wellpapp, en utstansad gran från Magnolia och lite dekorationer från serien. Den stora vita snöflingan är en Martha Stewart punch. Just denna finns inte i butiken men några andra finns om man blir sugen. Den är i storleken large.

 

DSC_4094

Inne i albumet har jag massor med fickor och vikbara sidor. Här har jag gjort en snabb ficka med en tag i. De fanns med i påsen med dekorationer.  I varje hop av sidor och fickor har jag en större tag. Jag satte en öljett i hålet så blir den hållbarare. Öljetten sätts lätt med en Crop-a-dile.

DSC_4096

Lite mer från ett annat uppslag. Här har jag dekorerat med wellpapp och blommor. Jag kladdade lite med gesso på wellpappen för jag gillar effekten. Denna snöflingan är en die från Magnolia.

DSC_4097

Här har jag öppnat flärpen så ni kan se vad som gömmer sig under. Två olika fickor med tagar i. Sidorna stängs med magneter för att inte fara runt och bli fördärvade.

DSC_4099

Här är ett annat uppslag med en stor tag och lite blandade blommor. Jag har rundat hörnen på tagarna för att de ska bli lättare att få i fickorna.

DSC_4102

Här är baksidan på albumet. Älskar detta pappret, kanske för jag gillar goa vantar. I ryggen har jag satt en brad med ögla i som jag sen hängt en vanlig kedja med en massa charms i, skramlar fint. I öglan har jag även knutit lite band och tyll. Ryggen har jag torrembossat lite cardstock. Det är svårt att ge rättvisa åt albumet med några bilder, hoppas ni tyckte om papperna i alla fall.

Tack för titten

Kram

dt_jenni


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Minialbum”

  1. Profilbild för Maria
    Maria

    Underbart album!!!
    Vilket härligt sätt att spara minnen.

    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *