Minialbum

Jag har gjort ett enkelt minialbum av ett cardstock. Det mäter 4×4″så det är ganska litet. I ryggen har jag använt vanlig wellpapp som låg och skräpade på skrivbordet. Är ju både böjligt och tåligt så det passade att ha det i ryggen. Har målat lite med akrylfärg i två olika färger så det blev lite mer liv i det. Albumet stängs med en rosett. Satinband går runt om hela albumet.

Utsidan är dekorerad med rosor, blad och en klocka. Allt har fått sig en omgång med akrylfärgen som jag fingermålade på lite lagom slarvigt. Några chocolate pearls fungerar alltid och en pytteliten söt blomma.

Så här der baksidan ut. Underbart papper från Fabscraps. Jag har endast chalkat med Distress Ink allt annat är mönsterpappret.

Så här ser ett uppslag ut. Biten i mitten är från mönsterpappret, de andra är spillbitar från min samling.

Så här ser det ut med ovanifrån när jag vecklat ut sidorna. Varje uppslag har en flärp som man kan vika ut så att det blir tre sidor. Man kan ju oxå tejpa igen flärpen så får man en ficka istället. Får göra det nästa gång.

Det var allt från mig idag. Hoppas vi ses igen nästa vecka.

Kram

 

4 svar på ”Minialbum

  1. Helt fantastiskt, Jenni! Vilka härliga färger du har fått ihop! Gillar verkligen wellpapp-biten, och allt akrylmålat!

  2. Skitsnyggt rent ut sagt!!! Underbara färger och vad snyggt det bli med akrylfärgen som liksom sätter pricken över i:et på dekorationerna.
    Kram
    Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

arton − 1 =