Minialbum

Minialbum är så kul att göra. Till detta har jag använt fina Reprintpapper från serien ”As time goes by”. Jag har använt Cardstock som bas och för att liva upp albumet använde jag två olika färger. Tagsen är oxå gjorda av Cardstock.

Framsidan har jag dekorerat med lite spets ochvita och röda pappersrosor. Rosknopparna har jag chalkat med distress ink för jag ville dämpa den gröna färgen lite.

De fina bilderna fick bli min dekoration i detta albumet som går lite åt vintagestilen. De små rosorna till höger i bilden är så söta och dekorativa. Dessa var vita men jag chalkade dem med Tea Dye dynan. Stämplarna i albumet är från egna gömmor.

Jag har även använt jounalingrutor från Prima som dekoration. De passade alldeles utmärkt i färg till Reprintpapperna. De små blommorna här kommer från en storpack med massor av blommor i lite olika storlekar. Verkligen prisvärda. I  blomman har jag satt en liten pearl.

 

 

Jag band ihop albumet med ringar. Först gjorde jag hål och satte i öljetter för hållbarhetens skull. Detta gjorde jag med min Crop-a-dile. Fantastiskt bra grej. I ena ringen hängde jag sen en liten charm. Jag knöt även lite spillbitar av band i ringarna. Perfekt sätt att bli av med små stumpar som blivit över.

Tack för idag

Kram

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Minialbum”

 1. Profilbild för Ingela Larsson
  Ingela Larsson

  Alltid lika roligt och få se vad du hittat på. Sött litet album. Du är duktig 🙂
  Kram Ingela

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Men vilket fint litet album du har gjort! Gillar verkligen vikningen, som får albumet att bli större än vad den ser ut vara ihopvikt. Du är så otroligt duktig på att göra dessa minialbum.
  Kram
  Rosemarie

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Supersnyggt och läckert som alla album du gör! Härliga vintagebilder och så många fina detaljer att frossa i!

  Ha en underbar dag!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *