Mina underbara älskade ungar

Ursäkta förseningen!

I helgen har jag haft en riktig LYXHELG! Jag har tillbringat 3 dagar i huvudstaden tillsammans med en av mina bästa vänner, Anna. Vi har laddat batterierna, skrattat, ätit och druckit gott, shoppat men framförallt PYSSLAT!

Vi njöt av 2 dagar fullproppade med pyssel på Fristadsträffen ihop med ett stort gäng pyssliga tjejer/damer. Sååå otroligt mycket inspiration och kreativitet under samma tak…WOW!

 Här ser ni en av mina 4 LO:er som skapades under helgen!

_DSC0673MINA ÄLSKADE UNGAR  :All-I-See-is-Love:

Jag började med att måla på ett vitt cardstock med distressdynorna: worn lipstick och tumbled glass. Efter det smetade jag på ett tunt lager av vit gesso här och var. På så sätt ”smälte” färgerna in mer i det vita cardstocket.….(hoppas ni förstår hur jag menar)

Jag hade redan från början bestämt att jag ville ha fotot i någon form av hjärta. Hjärtats form och storlek ritade jag med en vanlig blyertspenna, kikar man nära kan man skymta strecken (men det är meningen). Jag ville inte att hjärtat skulle ta över och ta fokus från fotografiet och därför limmade jag fast små paljetthjärtan och en tunt papperssnöre på mina ritade streck. Detta fäste jag med hjälp av Decoupagelimoch vanligt lim.

_DSC0676Dekorationerna fick gå i samma ljusa toner som resten av LO. Jag har mixat utstansade blommor med rosor, körsbärsblommor och annat från mina egna gömmor. Några ljusrosa chocolate pearls här och var fick också vara med.

_DSC0674Det var allt från mig idag!

Kramar Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *