Mina första minnen – En altrad ask till bebisen

För några veckor sedan fick jag en förfrågan från en mycket stolt blivande moster om jag ville göra en ask eller låda som hon kunde fylla med presenter till den lilla/lille. Självklart ville jag det.

Jag har länge velat göra en låda för mina barns första minnen tex: första kläderna, nappen, nallen, alla kort som vi fick och andra små minnen. Så när jag hittade den här lådan i en butik blev jag överlycklig!

Eftersom den är ganska stor och jag inte ville skarva något papper började jag med att distressa den med Distress Ink – Old Paper och Vintage Photo runt om kanterna och på sidorna. Jag ville att lådan ska passa både till en flicka och pojke så därför valde jag 3 stycken olika Cardstock i färgerna: French Vanilla, cardstock och cardstock.

För att få lite effekt valde jag att stansa runt kanterna på dom vita för att få som en ram, dom gröna fick sig en omgång av edge scrapern och lite färg med Vintage Photo. Det lilla möstade pappret hittade jag en bit av i mina egna små gömmor (vet tyvärr inte vart det kommer ifrån). Allt sattes dit med massor av dubbelhäftande tejp från shoppen.

Som ni vet är jag galen i blommor och den här gången ville jag inte snåla. Jag har använt mig av Mulberry Ros – Mellan Vanilj, Prima Blommor – Sherwood Rose Truffle och sen från mina egna gömmor. Dom gröna rosorna kommer faktiskt från en ljusmanchett som jag hittade och återanvände. Alla blommor är dekorerade med Stickles Glue- Crystal.  Den underbart söta stämpeln har jag fått låna av en go vän och den har jag satt dit med Distanskuddar för att få en härlig 3-D effekt. Bokstäverna kommer även dom från egna gömmor.

Jag gjorde egna söta blommor från en bit spets som kommer från shoppen (hittade dom tråkigt nog inte) I alla hörn sitter det små chocolate pearls.

På sidorna har jag använt dom underbara Rub Ons- Beautiful och Adorable som finns i shoppen. För att fira den nyfödda lilla prinsessan Estelle så ville jag få in lite kunglig glans på framsidan, vad kan då passa bättre än en charm i form av en krona.

Hoppas att jag har kunnat bjuda på några ideér och tips för ert eget skapande.

Önskar er en härlig dag vi ses om en vecka igen!

Kram DT Maria ”Emia”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Mina första minnen – En altrad ask till bebisen”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefin låda verkligen!
  Gillar färgerna massor!
  KramMAlin

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tusen tack Malin!
   Jag är supernöjd och hoppas den kommer bli riktigt uppskattad, nu ska jag ge mig på dom två som barnen ska ha..

   Kram Maria

 2. Profilbild för Karolina
  Karolina

  Den kommer garanterat att uppskattas. Den blivande monstern är verkligen nöjd 🙂 Säger det igen, risk för att låta tjatig, men du är så otroligt duktig. Fler saker kommer att beställas :).

  Kram
  Karolina

 3. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Den där stämpeln påminner riktigt mycket om mitt gamla ex! Så likt över ögonen och näsan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *