Min lilla Ellen – En album layout med kaninen

Häromdagen hittade jag bland mina gömmor ett foto på den första kaninen jag tog hand om för snart 9 år sedan. Ellen, som den lilla damen hette, hade en stor passion för grävandet och ägnade sig åt detta så ofta hon fick chansen. Hon var alltid full av grus och sand i pälsen, men så söt med den aningen skyldiga blicken 🙂 . Så glad över att ha återfunnit fotot på henne ”tagen på bar gärning” så scrappade jag genast en liten (20×20 cm) layout med det.

Mönsterpapprena jag använt till hela LO:n kommer från underbara Glitz. Det med den härliga vintageblåa färgen heter Vintage Blue – Rose och pappret med texten på är spillbitar från arket Beautiful Dreamer – Polka. Sprayade på pyttelite brun mist för att förstärka vintageeffekten innan jag rev alla kanter för hand. Fotot monterade jag på häftkuddaroch gjorde plats bakom det för en liten tag att skriva journaling på.

I hörnen satte jag bruna blommor i flera olika storlekar. En vacker ros från Primas Floret Collection – Sunshine tillsammans med en stor brun ros från Inkido, ett par mellanstora nougatfärgade rosor och små brunvita rosor från ros mullberry. Använde också två ljusbruna blad och ett spetsband med rosor på. Spetsbandet var vitt från början, men jag färgade om det med brun mist, ett så smidigt sätt att skapa matchande dekorationer. 🙂

Lite här och var satte jag också blåa halvpärlor från You Do samt två små brads i form av hjärtan i antik silver. Titeln är gjord med diesen Vintage Market från Sizzix – Tim Holtz.

Ha nu en riktigt härlig lördag


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Min lilla Ellen – En album layout med kaninen”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Åååh så vackert och vilken liten sötnos lilla Ellen var! 🙂 Hehehe, med den söta nosen kom hon nog undan med vad hon än hittat på.

  Så läckert med de bruna bladen och ”spetsrosorna” tillsammans med lilatonade arket!
  Läckra bokstavsdies, ser så snygga ut på din LO att jag bara måste skaffa sådana!

  Må gott och ta hand om dig!
  Kram

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh så söt!! ättefina färge rpå lo´n tycker jag!
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *