Marion Smith album

Denna vecka är jag tillbaka med ett album gjorda i fina papper från Marion Smith ”Junque Gipsy”. Härliga mönster, fina färger och av bra kvalitet.

Utsidan är dekorerad med lite flera olika dekorationsblommoroch rosor. Mixat färger och storlekar för då blir det som en liten blomsterbukett. Ramen är en billig en som jag tror jag köpt på en 10 kronorsmarknad. Den var spygrön så jag målade den med Gesso och lade lite Inka Gold Vax Silver på så blev den så fin så. Ta bara lite och lägg hellre på i omgångar. Det är lätt att det blir för mycket annars. Inuti den satte jag en bild från ett av papperna och lade Glossy Accent på. bjällra klocka. är en charm som jag limmade på istället för att hänga den och ”kvistarna” i renaste guld passade också till. Trähjärtat kommer från Prima och det är ju så inne med trä just nu, vill man är det ju bara att färga in den med akrylfärg, gesso eller distressa den som man vill ha den. Längs med kanten limmade jag lite spets.

På insidan av pärmen gjorde jag en ficka. Klippte från ett av papperna och målade med Decoupagelim på baksidan för att få den starkare. Klockan är också från papperna. Finns massor av roligheter att klippa i denna serien. Limmad i nedre hörnet så att jag kunde sticka in lite kort.

Ett annat uppslag. Lite lösa kort instuckna bakom ett annat. Bakom fågelburen sitter också lite kort som man kan dra upp.

Här ser man hur varierade papperna är utan att tappa den romantiska tråden. Gillar dem skarpt. Rosorna är utklippta och sen delade i två bitar för att binda ihop sidorna. Hur enkelt som helst att skapa en illusion.

 

Tack för titten idag alla.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *