Manligt kort, somrigt album och enkla dekorationer

Hejsanhoppsan igen!

Idag tänker jag visa tre roligheter det blir många bilder, hoppas ni står ut med det.

Jag börjar med ett manligt kort, om man inte har något passande mönsterpapper kan man lätt fixa det med en stämpel och färgdyna själv. Här har jag använt en stämpel från Stampendous, som jag kan tycka är lite manlig, Jag tog en bit cardstock och distressade med vintage photo, och sedan stämplade jag med svart dyna.

001

Enkla dekorationer som en utstansad cykel ur mina gömmor, efter det tog jag utstansade hörnor i svart cardstock och embossade med prickar, över det strök jag med koppar vax, man kan även använda DistressPaint antiqued bronze.

002

Nu till nästa projekt, Förra helgen var jag och några kompisar på kurs hos Mr Frank Garcia från Prima marketing, och det var en fantastisk upplevelse vill jag lova. Vi fick göra ett album i papperna Seashore, underbara säger jag bara. Här följer lite bilder

003

004

006

010

Visst är papperna fina, det blev ett väldigt maffigt album med alla dessa fina dekorationer, så ut och plocka snäckor när ni ändå är på stranden. Jag tänkte visa hur man lätt kan göra lite egna deko till badbilderna. Jag har en gammal sjö stjärne dies som jag stansat ut i beigt papper, distressat med vintage photo och sedan målat på med crackle accents, snabbt och enkelt.

011

012

Vi gjorde även en LO i papperna Time Travelers från Prima men den får Jenni visa, hon är ju proffs på Lo´s

Det var allt från mej för denna gången, ha det gott i solen

Tjingeling från Annette

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *