Målarbok istället för stämpel?

Hej Onsdag!
Jag kommer idag med ett tips på alternativ till stämplade motiv! I helgen provade jag att måla med mina chameleon pennor i en målarbok, och sedan klippa ut motivet för att dekorera ett grattiskort, och en layout, (som mer eller mindre blev en tavla).

Målarboken jag använde heter ”Color Book Fashion Darling” från Kaisercraft. Vi har mängder av olika målarböcker för vuxna, men jag tyckte att klänningar, vackra damer och accessoarer verkade riktigt roligt att färglägga! Japp! Det var det!

Färglägg med Chameleon Pens i målarbok!

Tavlan blev 30 x 30 cm och går i härligt eldiga höstfärger. Jag har använt en schablon – tegel motiv, och duttat vit gesso över för att få lite struktur i tegelplattorna. Som pricken över i:et hällde jag embossing pulver över gesson innan den hade torkat, och värmde sedan med en embossing fön. Jag har även embossat olika stämplar här och var. Fjärilarna är utstansade i orange cardstock med Butterfly Layering Punch från EK Tools.

Flickans kläder är målade med Chameleon pennor, Seville Orange och hudfärgen är Fawn.

 

När jag ändå var i farten med Chameleon Pens, blev det ett litet grattis kort med klänningar från samma målarbok, ”Color Book Fashion Darling”.

Exempel på innehåll i målarboken från Kaisercraft:

Ha en riktigt härlig onsdag och tack för att du tittade in!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *