Magisk foto-LO

Äntligen måndag och dags för min DT-premiär! Passar dessutom på att avslöja ännu en svaghet jag har utöver scrapbooking. Jag är nämligen barnsligt förtjust i maskerad och har valt att scrappa ett foto på mig själv från fjolårets Halloweenfirande. Utklädd till älva med alvöron och skira vingar (OCH blond peruk) fanns det inte en sekunds tvekan kring valet av designark – Kaisercrafts Fairytale.

Till Lo:n har jag använt två av samma ark. Baksidan har fått utgöra scen och slottet på framsidan har jag klippt ur och sedan färgat in kanterna med Tim Holtz ”spiced marmalade”. Den färgen är perfekt till pastellfärgade alster!

Dörrarna till slottet har jag klippt ur så att de går att öppna. Som dörrhandtag har jag fäst silvriga halvpärlor av modell minimalt små. På insidan sitter mörklila cardstock som jag glittrat till för att locka till att entra portarna. De underbara rosa rosorna är av XL-storlek och har även de pimpats med glitter. YouDo:s ”Iridiscent white” är otroligt tacksamt att applicera då det låter färgen på objektet skina igenom och glittrar klart och vackert. Glittret har jag fäst med Glossy accents då det ger en fyllig och blank grund.

Staketet är utskuret ur vit cardstock, en tallrik modell större har fått vara mall för den rundade skärningen och kanterna är infärgade med en av mina absoluta favoriter – Tim Holtz ”walnut stain”. Fästkuddar för att få lite höjd från arket och för att hålla samman staketet har jag använt dubbelhäftande tejp.

För att ge LO:n en spännande vinkel har jag använt mig av samma teknik som när man skapar ramkort. Jag har inte sett att någon tidigare använt sig av det vid just foto-LO:s, kanske beror det på att det gör LO:n en aning otymplig.

Det senaste året har jag inte scrappat så många foto-LO:s, men måste erkänna att det ju var riktigt skojigt. Dessutom är ju Kaisercrafts designark är så mumsiga att de scrappar sig av sig själva!

Ha nu en underbar måndag!

Kram

untitled


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Magisk foto-LO”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefin Lo, och du passade ju bra i blont hår med. =o)
  KramMAlin

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Tack Malin, glad att du tyckte om min LO!

  Hahaha…det var iaf roligt att vara blondin för en kväll =D

  Kram från Kristina

 3. Profilbild för Johanna
  Johanna

  wow så läckert 😀
  Det har jag aldrig sett heller faktiskt.. det blev jätte snyggt 😀

 4. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Tack för kommentaren Johanna! 🙂

  LO:n blir ju lite svår att ha i album, men det går bra om man har en tunnare LO på baksidan. Om inte annat kan man ha den som dekorativ tavla =)

  Ha det gott!/Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *