Lyxigt bröllopskort i guld och blått

Hejsan,

Idag är jag på lite extra gott humör för imorgon börjar min semester, eller hemester som det nu heter. Det blir fyra härliga veckor på hemmaplan med gott om tid för pyssel och skapande varvat med förhoppningsvis en hel del sol och badande i poolen.

Så idag lyxar jag till det lite extra här i bloggen med ett bröllopskort i blått och guld. Jag hittade ett så vackert handgjort papper i blått och guldfoliering som jag utgick ifrån. Rox Stamps har en dies som heter Topper Swirl som jag stansade ut i över- och underkant på en bit guldpapper som jag sen tejpade på en kortbas i formatet 145×145 mm. Diesen är 145 mm bred så det fick bestämma kortets format. Därefter fäste jag en bit av det handgjorda pappret ovanpå. Nästa lager blev en utstansad cirkel i guld och överst en utstansad något mindre cirkel i blå cardstock.

Textstämpeln är från Crafter´s Companion och heter Garden of Love – To have and to hold. I paketet finns ytterligare fem stämplar med romantiska budskap som t.ex. ”Love is the greatest gift we can give each other” och ”Wishing you a lifetime of happiness”. Passar perfekt till exempelvis romantiska kort eller bröllopsinbjudningar.

Inuti kortet fäste jag vellum med ett vackert spetsmönster och under det en liten hälsning som jag skrev ut på skrivaren.

Detta är bland annat det jag använt.

Materiallista

Paper Pad A4 – Floral Garden – Handgjort papper

Blå cardstock

Metallfolie i Guld 120 gr – A4

Mönstrat Vellum Papper A4 – Lace – 115gsm

Dies RoxStamps – Topper Swirl Dekoration – 14,5 cm

Clearstamps Crafter´s Companion – Garden of Love – To Have and to Hold

Dies XXL Crealies – Circles with dots

Memento Dew Drop – Tuxedo Black (finns endast små)

Ha det fint och ta hand om varandra!

Kram!
Rose


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *