Lovebirds

Jag var på ett besök på vår lokala lilla djurpark i Helsingborg för ett litet tag sedan och tog denna fina bild på två kära undulater. De var helt uppslukade av varandra.

Jag har använt mig av ett cardstock och ett Maja designpapper. Jag rev kanterna och chalkade dem med distress ink. Jag har använt Tim Holtz träddie som jag sen dekorerat med olika blommor och rosor. De små blommorna har jag chalkat lite för att få dem att poppa ut lite mer och satt en pearl i mittten. Rosorna har jag piffat upp med glitterlim. De jättesmå rosona är helt naturella. Jag fuskhängde en charm med en färdig rosett. Väldigt praktiskt tycker jag. Det lilla hjärtat limmade jag direkt på fotot för att förstärka kärlekstemat.

De fina fjärilarna är rejäla, färgglada och vackert embossade och sticker verkligen ut. Alfabetet är ett klassiskt glittrigt för en billig peng.

 

Tack för idag kära läsare och vi ses igen nästa vecka.

Kram

6 reaktion på “Lovebirds

  1. Underbart vackert och fotot är helt förtrollande! Vad fint du gjort och du har verkligen fångat upp fotots färger och temat i din snygga LO! Läckert med grenarna som du fäst blommor på!

    Ha en härlig helg!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 6 =