Layout i orange scrapbooking

Hej på er!

Idag tänkte jag visa er en liten Lo som jag skapat med det helt underbara papperet från Pink Paislee som heter  Flower Blooms. Helt underbart fina och hur lätta som helst att skapa med!
Lo´n är på min dotter för några år sedan då vi var på Visingsö och kollade på slottsruinen där.
Som grund på Lo´n har jag valt ett grönt cardstock och det mönstrade papperet har jag sedan skurit ner en halv cm och sedan skrapat kanterna runt papperet och därefter duttat på lite stickles här och där för att få en lite glittrig effekt.
Jag har gjort likadant med fotot och bakom det har jag oxå ett grönt cardstock som jag skrapat i sidorna och både kort och papper har jag duttat med glitter.
Jag är inte vanligtvis den som scrappar i orange men med detta papper och de helt fantastiskt fina pappersrosorna från Prima som heter Poppyfield fairytale roses så gick det hur lätt som helst för allt var så fint och matchade så bra ihop. Jag har även använt mig av en fin tygblomma även den från Prima som heter Madeline och ett  jättefint brunt sidenband som jag knöt rosett av och klistrade på.
I högra hörnet har jag klistrat på en wooden flourishes som heter Lilac Leaves.Jag tycker dessa trädekorationer är helt fantastiska, så fina och passar jättebra till både kort och lo´s. En klar ny favorit hemma hos mig!
Runt denna lite blommor bl.a från Primas Poppyfield fairytale roses, lite blommor och blad från egna gömmor och sedan har jag klippt ut några fjärillar från papperet av BoBunny´s serie Gabrielle och papperet heter Elegance.Fjärillarna passade så bra då det var lite orange färg i dessa.
Den oranga texten har jag stansat ut i vanligt orange cardstock och det andra är thickers som jag hade liggandes hemmai lådan.

Nu ska vi snart även kora vinnaren av Påskkorts tävlingen så kom snart tillbaka igen för att se vem som vann!!

Kramar Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Layout i orange scrapbooking”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, va tjusigt! Ja, de där papprena från Pink Paislee är verkligen en fröjd att skapa med.
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för Ann-Marie aka Jozebelle
  Ann-Marie aka Jozebelle

  Så underbart Malin!!!!!

 3. Profilbild för annkan
  annkan

  En fantastiskt vacker lo, med härliga papper och blomster! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *