LO med ett gammalt foto

Jag har nog bara ett enda kort på mig tillsammans med mina föräldrar. Annars var det alltid min pappa som stod bakom kameran så han kom sällan på bild. Passande nog togs detta foto under påsken, fast för många år sedan då vi besökte släktingar i Tyskland.

Pappret som använts till grund är Pink Paislee Butterfly Wings, som jag stansat kanterna på med en Martha Stewart-punch. För att lyfta fram de fina burarna på arket målade jag i dessa med Stickles Platinum. Bakom fotot använde jag spillbitar från andra Pink Paislee ark ur samma serie (Flower Blooms, Nature Sanctuary och Botanical Gardens).

Dekorationerna jag har använt är en spets, som jag fäste i hörnen med hjälp av stora hjärtformade brads i färgen platinum. De fina knapparna med en fjäril samt en trollslända är stickers från Pink Paislees Baubles.

Här syns det lite bättre hur jag har fyllt i fågelburen med glitterlimmet Stickles Platinum. Det var lite småpyssligt och för att glittret inte skulle bli ett för tjockt lager använde jag en pensel.

Jag fäste också en vacker liten fjärilsstickers på LO:n. Den kommer också från Pink Paislee och de heter Butterfly Garden – Clear Pops. Blommorna och alfabetstickers kommer ur egna gömmor.

Stor kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”LO med ett gammalt foto”

 1. Profilbild för Hanna!
  Hanna!

  Guuuud jag älskar den här bloggen! Jag har fått massor av tips och idéer. Älskar affären har köpt lite grejor där och ska snart göra igen. TACK för att ni finns!! ♡// Hanna!

 2. Profilbild för Hanna Hyrén
  Hanna Hyrén

  Gud jag älskar den här bloggen! Har fått massor av tips och idéer. Älskar affären med har köpt lite grejor där och ska göra snart igen! // Hanna! ♡

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Underbart att du tycker om bloggen och butiken! Nu kommer desutom två nya inlägg varje dag så det finns alltid något nytt och inspirerande att titta på… för att inte tala om nyheter i butiken.
   Välkommen tillbaka varje dag!
   Kram
   Rosemarie

 3. Profilbild för Johanna
  Johanna

  jätte snygg Lo, ja gillar dom papperna oxå 😀

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Mmm, jag gillar dem också… VÄLDIGT mycket!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Superfin Lo, dom är ju helt UNDERBARA dessa fina papper så dom är inte ens svåra att scrappa i känns det som!! Du är så himla duktig!!
  KramMalin

 5. Profilbild för annkan
  annkan

  En superfin lo, med superfint papper! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *