Lo med bo Bunnys papper ”Gabrielle”

Bo Bunnys papper ”Gabrielle” är bara så underbara och gillar man att skapa lite ”shabby chic” så är ju dessa papper helt perfekta!
Här har jag skapat ytterligare en Lo med min dotter av dessa härliga papper:
På denna lo har jag använt mig av 3 papper från serien som heter Fairest , Elegance och Gabrielle.
Elegance är det papper som jag klippt ut fjärilarna ifrån som är på baksidan, det bruna bakom fotot är baksidan på Gabrielle och Fairest är det papper som jag använt som botten på lo´n.
Har även använt mig av en hel del dekorationer, framför allt blommor och band denna gången. De små bruna pappersblommorna kan du hitta HÄR, blommorna är även på REA just nu så passa på om ni är sugna på lite fina blommor!
På blommorna har jag använt mig av lite stickles och färgen Glitterlim Platinum som verkligen är min favorit! Jag använder den nästan till allt. 🙂

Har även använt några rihnestones i färgen rhinestones silver.
Under fotot har jag även använt mig av lite spets och band. Det fina bandet med rosor hittar ni spets och jag har satt det ovanpå en liten spets som jag hade i gömmorna här hemma. Tyckte det blev fint.Rosbandet finns i flera härliga färger!
Bakom fotot har jag använt en stor tag som jag har chalkat med 2 olika färger och sedan stämplat med en stämpel på för att få swirlsen i kanterna. Har stansat ut bokstäver som jag har klistrat på och en liten rihnestone i var sida om texten. Ville ha den ganska platt eftersom den ligger bakom fotot.

Tack för att ni kikade förbi!

Kram Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Lo med bo Bunnys papper ”Gabrielle””

 1. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Åh vad snyggt, läckert med tagen och papperna är ju såå snygga 😀

 2. Profilbild för Cissela
  Cissela

  Den är så snygg!

 3. Profilbild för Helén
  Helén

  Jättefin LO, Malin!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Tack snälla ni!!
  KramMalin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *