LO i samarbete med Foto Norden

Hej!

Idag börjar vi vårt samarbete med Foto Norden ( mer information om detta hittar ni i inlägget tidigare idag från Kristina). Jag fick äran att vara först ut med att visa er en LO med bild på en riktig sötnos.

_DSC0781Jag har valt att göra LO:en ganska enkel med lite material så detta ska inte vara några större problem att härma eller inspireras av.

_DSC0782Jag började att klippa ut de fina blommorna på det grå mönsterpappret. Efter det fyllde jag i mönstret med en tunn svart penna. Här går det ju att göra lite extra mönster om man så vill såklart.

_DSC0783För att få lite effekt och djup i LO:en valde jag att sätta 3:d kuddar bakom mina urklippta blommor innan jag fäste dom på mitt fastsatta fotografi.

_DSC0787Här ser ni hur det blev efter att jag dekorerat med ytterligare några urklippta blommor och sedan några grå blommor fyllda med en chocolate pearls

_DSC0790Jag valde att fortsätta att rita en ram runt både fotot och det trämönstrade pappret från Scrapbooking papper. Lite stickles glue fick blinga till runt fotografiet.

_DSC0788Jag hoppas jag har kunnat inspirera er idag att dekorera fotografier på era guldklimpar.

Kramar DT-Maria

DT_maria

ps. kika gärna förbi lite senare i em då jag bjuder er på en mall på förra veckans ryggsäck.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *