Liten Leo

Hejsan!

Ni har väl inte missat de otroliga tävlingar som pågår just nu här hos Kristinas Scrapbooking? Dels en utlottning av en supersnygg Big Shot och dels en färgutmaning med inspiration från den nya Big Shoten. Det ska bli så kul att se vad ni skapat!!! Själv blev jag inspirerad av de ljusblåa och turkosa färgerna och skapade en layout med bebistema.

Till den här LO:n använde jag vit cardstock samt papprena ”Lightblue Stripes” och ”Lightblue Lyrics” från Reprint. Bakom fotot satte jag en stor och fin hjärtformad kakservett för att rama in lillen på fotot. Spetsen består av tre olika lager med spets i botten, ett organzaband ur mina ena gömmor och så smal spets överst.

Jag dekorerade med de ljuvliga glitterblommorna Interlude D Turquise från Prima. Bladen gjorde jag av grön cardstock. Bland blommorna finns också vita satinhjärtan och blåa rhinestones från You Do. De vita fjärilarna fick Stickles , Icicle, på sig för att matcha de glittriga blommorna. En unik och synnerligen personlg dekoration är ett av de band som Leo fick när han var nyfödd och vi låg på förlossningen. Ett underbart minne att bevara. 🙂

Ha en trevlig helg!

Kram

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Liten Leo”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Ååååh, en sån ljuvlig LO och en ännu ljuvligare liten bebis! Underbart med de glittriga Prima-blommorna till de ljusblå ränderna, snygg detalj att låta fotot vila på en vimpel!

  Ha en trevlig fortsättning på helgen, kram!

 2. Profilbild för Maria
  Maria

  Men så vackert!
  Helt magisk LO med en liten guldklimp i mitten. Älskar blomdekorationerna och hjärtat som du fick i så perfekt bakom fotot.

  Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *