Lite mera av det gothiska

Svart och rött är ju en väldigt läcker kombination och i mina trevande försök att skapa alster åt det lite mera gothiska hållet så blev det idag ett kort med just dessa färger.

Basen är svart cardstock, den randiga sidan av Moxxies Feelin’ Vine samt den gröna sidan av Apothe-Scary. Runt kanterna stämplade jag svirlar och embossade dem i silver. Jag dekorerade sedan kortet med en charm i form av en stor nyckel, som jag satte fast den med hjälp av svart satinband. Därtill använde jag röda rosor i storlekarna XL, mellanstor och mini. Ett par gröna blad från You Dos Leaves Green Mix samt kristallfärgade rhinestones. Insidan blev som vanligt lite enklare dekorerad.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Lite mera av det gothiska”

 1. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Så asläckert du är så Duktig har du många stansar du använder eller ??? ser ut så i dina kortvikningar ska nämligen inhandla några har du några tips .
  Hoppas allt är bra kram .

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Hejsan!
   Nej, jag har egentligen inte så många stansar (5 st), men åt andra sidan använder dem ganska flitigt :-). Tips på stansar… hmmm, det beror lite på vad du gillar men Martha Stewart har en del Punch Around The Page- stansar (typ den på detta kort som heter String lace) som är otrligt fina och så alla hennes figurstansar i olika storlekar. Nu till julkorten är ju hennes snöflinge-punchar väldigt passande.
   Använder du mycket blommor på dina alster så är en punch som gör blad eller grenar också praktisk att ha.
   Ha det så gott!
   Kram

 2. Profilbild för Johanna "pojjo"
  Johanna ”pojjo”

  Ur snyggt 😀

 3. Profilbild för Carro
  Carro

  Jättesnyggt:))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *