Lila och grått

Den här gången ska ni få se en layout med lila, grått och vitt. Jag har kombinerat ihop papper från två olika serier. Dessutom är de två serierna helt olika i stil! Det är dels det romantiska pappret Purple Tea Party från FabScraps, och dels det mer tufft grafiskt mönstrade pappret Cocktail från Kaisercraft.

På ett vitt cardstock har jag använt den lila Paper Pen som jag fick av Kristina i mitt senaste dt-kit. Jag ville testa att göra nåt annat än att bara dutta ut den till halvpärlor. Då kom jag på att ringla den i ett cirkel-mönster. Alltid kul att testa lite nytt!
Ni ser också en bit av det fina cardstocket från Bazzill med torrembossade prickar på. Bazzill Dotted Swiss heter den modellen!

Jag passade på att använda ett foto av min farmor som väldigt ung. Jag är lite osäker på när det är taget, men det kanske kan vara vid hennes konfirmation eller vid någon annan högtid. Det torde vara ca 90 år gammalt iallafall. Självklart har jag använt en inscannad kopia av originalfotot.

Som dekorationer har jag använt lila rosor i två olika storlekar. Fint att kombinera! Jag är ingen flitig användare av blommor, men när jag får så här söta blommor av Kristina, och när jag skapar vintage någon gång emellanåt så passar det ju bra! 😉
Bladen till rosorna är utstansade med en Martha Stewart-stans. Jag har använt pappret Curtsy från Kaisercraft som är svart-melerat. Samma papper ser du också bakom de andra papprena.

Ni ser också ett vackert lila rundsnöre runt fotot, en journalingruta från pappret Cufflinks från Kaisercraft och några halvpärlor gjorda av samma Paper Pen som jag använt till bakgrunden, samt tuffa metall-brads från YouDo som ser ut lite som stjärnor! Ni ser dem uppe vid fotots högra hörn!

Tack för idag, go’ vänner!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Lila och grått”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jätteläcker LO! Toppen med inspirationen till andra sätt att använda Paper Pen… jag har själv lite svårt för dessa pennor för jag gillar ”färdiga” halvpärlor bäst, men på det här viset går det ju att använda Paper pen till annat.
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Verkligen härliga färger! Smart att använda paperpen till annat än att göra halvpärlor av.Nu fick det genast ett mycket större användningsområde!
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *