Lagom busigt Halloweenkort

Då avslutar jag vår Halloweenvecka med ett lite lagom busigt kort.

Jag är en sån där som tycker det är roligare när man klär ut sig till seriefigurer, bokkaraktärer, djur och lite annat ur den ”snällare världen” istället för monster och ond bråd död. Därför tyckte jag att Super Hero Henry från CC Design passade alldeles ypperligt på ett Halloweenkort!

Som kortbas har jag använt favoritmärket Bazzill som finns i en uppsjö med färger. Panelen runt det mönstrade papperet är faktiskt också ett Bazzill, deras Dotted Swiss och den är lite skoj för prickarna är lite upphöjda i papperet så man kan känna dom.

Det superläckra spindelnätspapperet är från Pion Design och för att förstärka spindelnätskänslan har jag petat in lite Ostduk bakom pumporna.
Pumporna hittar ni som stickers, men eftersom jag ville kunna montera dom på 3D-kuddar för att få lite lagerkänsla så satte jag först fast dom på vanligt papper och klippte ut varje pumpa för att få bort det klistriga på baksidan.

Den gröna Glittertejpen är ett 3-pack med ”julfärger” men visst passade dom gröna utmärkt här som bas till pumporna?

Den lila glittrande rhinestones silver plockade upp det lila från killens kläder lite och piffade upp det hela.
Bokstäverna hittade jag i egna gömmor, men kika under Alfabe stickers i webshopen så kanske du hittar något som passar just ditt kort!

Allt du får över kan passa att förvar i små zip påsar.

Ha nu en lagom ruskig Halloweenpyssel som firas imorgon måndag den 31 oktober.

Kram Lisa


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *