Kylskåpstavla

Äntligen tisdag igen.

Denna veckan har jag gjort en magnettavla att ha på kylskåpet. Man kan hänga upp en veckomeny eller ett recept som man vill se eller om man ska ha fest så kan man hänga upp festmenyn så gästerna kan se vad som komma skall. Jag har använt ett papper från Karen Foster som har lite 50-talsstil. Lite retrosnyggt. Detta klistrade jag på en bit tjock chipboard och decopagade så jag fick en tåligare yta. Jag lade faktiskt på två tunna lager istället för ett. Det vill gärna bubbla sig men det försvinner när det torkat och ett tunt lager torkar dessutom fortare. Nu kan man torka av det om man skulle råka kladda lite på den. Jag vet hur jag är, går det att kladda så gör man det.

DSC_4431

Dekorerade med ett tårtpapper som jag fäste med decopagelimmet. Lite blandade flera olika dekorationsblommor och lite matiga detaljer. Bokstäverna är små stickers som ligger i en prisvärd förpackning. Varar länge. Klämman kommer från Tim Holtz men man kan säkert hitta i en pappershandel. Fäste den med brads. I klämman satte jag några finabjällra klocka.och lite bandrester.

DSC_4433

Baksidan klädde jag med cardstock och satte på lite magneter (ituklippt övningskörningsskylt). Man får prova sig fram hur mycket man behöver. Jag ska nog sätta en liten bit till för att bli riktigt säker på att den inte trillar ner helt plötsligt.

DSC_4436

Så här blev den med lite recept på och ja det är gott. Passa på att prova nu i bästa kantarelltid.

Tack för idag.

Kram

dt_jenni


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *