Krans till påsk av fuskpäls

Påsken för mig innebär ljusa pastellfärger, fluffiga kaniner, påskägg fulla av godis och härliga stunder med familjen! Gärna runt pysselbordet… Idag visar jag en söt krans med fluffig fuskpäls och långa öron!

Jag började med en metallring, 25 cm, och virade runt dekorativt pälsband. Finns i flera olika färger, men jag valde vitt eftersom kransen ska efterlikna en påskkanin.

Öronen är gjorda av rosa och vitt mossgummi, eller dekorgummi, som det också kallas. Dessa limmades på kransen med limpistol.

Vimplarna i mitten av kransen är gjorda av beige-färgad cardstock Florence, tonade i kanten med distress ink, och målade med Zig penna. Just denna penna kommer från setet Kalligrafi Pennor ZIG Twin Tip, vilket jag använder till ALLT! Rekommenderas varmt.

Jag limmade vimplarna på ett natursnöre av lin, 2 mm. Och knöt fast ändarna i min krans.

I kransens nederdel, limmade jag fast en söt kanin i chipboard die cut, samt konstgjorda blommor av textil, Dekorativ Blombukett – Vit – 30 cm

För att verkligen understryka fluffet i min skapelse, stack jag in några fjädrar av marabou bland blommorna. De är extra fina och yviga.

Visst blev den gullig? Väldigt enkel, och rolig att göra.

Det var allt för idag, men välkommen åter för fler pysseltips inför påsken!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *