Kort till en pojk.

Hej på er!
Jag ska erkänna att det är väldigt sällan som jag gör pojkkort.
Men jag fick lite spillbitar över från Bo Bunnys papper efter att jag hade gjort en Lo och på baksidan på det ena papperet var det färdiga 15×15 bitar som man kunde klippa ut, till kort t.ex. och det gjorde jag ju såklart.

Eftersom det var fjärilar på papperet så hade jag direkt i huvudet en stämpel som jag ville använda till detta och det är Edvin som springer och jagar fjärilar med en håv, tyckte den passade alldeles perfekt till detta kort.
Papperet jag har använt kommer från Bo Bunny och heter CutOuts, det bästa med detta papper om du vill använda det för tex kort är ju att det finns 4 färdiga små layouter och sen behövs inte jättemycket utsmyckning för att få till ett fint kort! Detta papper är med andra ord väldigt lättanvänt och vill du göra ”snabba” kort är det helt perfekt.
Jag har använt ett enfärgat cardstock som grund för att rama in själva papperet lite.

Själv har jag bara använt mig av lite pappersrosor, stämplar, blad, kvistar och en liten utstansad fjäril från eget material och sedan såklart lite stickles!

Ibland behövs det faktiskt inte mycket mera tycker jag.
Tack för att ni kikade förbi.
Kram Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Kort till en pojk.”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Vilket fint kort till en pojke! Jag tycker det är väldigt svårt att göra kort till pojkar/män för ska ju helst inte bli för gulligt. Du har dock fått in en bra balans mellan det maskulina och blommiga.
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Jätte snyggt pojkkort, ja tycker oxå det är svårt göra pojkkort.. men som min son brukar säga.. Mamma vi pojkar tycker oxå om blommor 😀

 3. Profilbild för Helén
  Helén

  Så himla snyggt Malin!

 4. Profilbild för Cissela
  Cissela

  En till som tycker det är så svårt med kort till pojkar/män men du lyckades bra och stämplen var så fin till fjärilarna! Kram Cissela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *