Kort till en liten tjej.

Hej på er!
Ja då var det söndag igen, jösses va tiden går fort!
Eftersom jag visade ett litet kort för en kille förra söndagen så får det bli ett litet kort för en tjej denna söndagen. 😉kort546

 

Min bas är ett vitt cardstock och på det har jag haft ett rosaprickigt papper.Detta finns inte i butiken men ett liknande finns HÄR som passar minst lika bra!
Jag målade en stämpel från Magnlolia med distress markers och bakom bilden satte jag fast ett tårtpapper.Just mitt finns inte i butik men HÄR finns fler att välja på!

Självklart har jag dekorerat och idag har jag använt lite rosa fjädrar, SÅ gulligt! Man måste ju faktiskt inte bara ha fjädrar till just påskiga saker tycker jag!
Det har blivit Silver Stickles glitterlim runt kanterna, lite vita halvpärlor i hörnen.

Självklart har jag oxå använt en del blommor.En del av rosorna kommer frånMönstrade Scrapbooking papper, samt bladen är därifrån.Just detta knippe finns nog inte kvar i butiken men det finns fler andra fina knippen man kan köpa nu.Verkligen JÄTTEFINA blommor tycker jag!

Jag har även använt små rosblad, rosa ros, gul ros. Stansade ut några gröna fjärillar som fick flyga omkring. Dekorerade med 2 rosetter oxå som går i vitt och silver.Supersöta!
Längst upp fick det oxå sitta med en liten söt nallecharm, tyckte den passade så gulligt till kortet.

Ja det va allt från mig idag, hoppas ni tyckte om kortet och ha nu en skön söndag och glöm inte fira era mammor!
( Min är utomlands så här blir inget firande i år )
Kram Dt-Malin
dt_malin2


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *