Kort som ett förkläde

Hejsan!

Hoppas att ni har det bra och att ni är redo att bli lite pyssel inspirerade av mig här idag, för att jag hade nämligen tänkt att visa er ett litet kort. Förra veckan så gjorde jag en tag i form av en slips som man kunde hänga på en flaska och ge bort i farsdagspresent, och idag tänkte jag lite visa er makan till den tagen eller kortet.

Jag har nämligen gjort ett förkläde som man både kan hänga på en flaska men det går också jätte bra att ha som ett vanligt kort.

img_1592

 

Mallen till kortet ritade jag upp själv efter dom måtten som jag ville ha, men jag utgick från ett 15×15 kort och sedan skar och klippte i det.

Basen till kortet är ett vitt cardstock och dom mönstrade papperna kommer från Reprint New England Collection – Recipe Cards, besticken, kvinnan och texten på fickan är utklippta från New England Collection – Small Labels.

img_1591

Jag har använt mig av 2 olika typer av vit spets en lite finare nättare runt fickan och annan att knyta förklädet baktill.

img_1589

Övriga dekorationer jag har använt är metallhörn, bling och blommor. Vita knoppar, blå små blommor, vit stor blomma och en turkos blomma från prima.

img_1595

img_1593

Detta var allt för mig, ha nu en mysig fortsatt vecka så ses vi på onsdag igen!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Kort som ett förkläde”

  1. Profilbild för Anna
    Anna

    Men gud vad häftigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *