Kort med höstpapper

Ibland kan det enkla vara perfekt! Så tänker jag med dagens kort som jag skapat i en lite enklare stil med inte alls så mycket material.

Jag har förutom vitt cardstock bara använt mig av 1 mönsterpapper, nämligen Noteworthy från BoBunny. Saxen har fått göra det mesta jobbet när jag klippt ut de olika bladen och de söta små vimplarna.

Efter att jag klippt ut löven och distress runt kanterna för att få bort det vita satte jag olika tjocka lager av Distanskuddar på baksidan. Ju högre upp desto tjockare för att få fram rätt effekt.

Mitt på min lövhög placerade jag min stämplade hälsning. För att få den att smälta in mer placerade jag 2 stycken utklippta ekollon på vardera sida. Avslutningsvis la jag en tunn sträng av stickles glue runt kanterna.

På det andra kortet gick jag lös med min lilla pysselsymaskin ( jag har faktiskt en bara för pyssel 😉 ) för att fästa de små vimplarna och en sväng runt kanterna. För att få till det nötta utseendet på kanterna har jag använt min edge scraper och sedan färgat in dom med distressdynan walnut stain.

För att få stämpeln att matcha in ihop med de små vimplarna klippte jag kanterna på samma sätt.  De små rosetterna har jag pillat ihop  med en bit snöre från ett ark juteväv.

Med dessa kort vill jag tacka för idag och önska er alla en härlig vecka.

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

3 svar till ”Kort med höstpapper”

 1. Profilbild för Christina Karlsson
  Christina Karlsson

  Snygga

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tusen tack ❤

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  ja, riktigt fina! Höstiga och stilfulla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *