Kort med bokmärken

Då var det åter dax för mig att bjuda er på ett inspirerande inlägg.

Idag tänkte jag visa er hur ni kan använda bokmärken till era kort. Ni kanske precis som jag har en låda liggandes med en massa vackra bokmärken med änglar, blommor och glitter från barndomen. Jag och mina vänner både bytte och lekte med våra bokmärken….tänk det var tider det 😉

bokmärken änglar jag använt idag kommer inte från egna gömmor utan hittas självklart i butiken. Jag har klippt ut 2 av varje sort, satt ihop dom medhäftkuddar och avslutat med crackle accent. Genast får dom ett äldre och slitet utseende.

Till detta kort började jag med att färglägga ett bakgrundspapper med hjälp av distressdynorna: old paper, walnut stain och en i grön nyans innan jag limmade fast den utskurna tegelväggen som jag också den färglagt med walnut stain.

Sedan dekorerade jag kortet med en stämpel, mina bokmärken änglar, en bit hampa snöre, några trähjärtan, paper pen och stickles glue.

När jag ändå höll på fick 2 stycken enkla små kort liv.

Här kombinerade jag bokmärken änglarmed en trätag, ostduk, färg splash jag gjort med hjälp av distress paint och en mindre stämpel. Detta är perfekt att göra av små spillbitar!!

Nu vill jag önska er alla en härlig vecka och GLÖM INTE att kika in på alla nyheter som fylls på i webbutiken!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Kort med bokmärken”

  1. Profilbild för Cattie
    Cattie

    Så fina – perfekt att ha på lager hemma till oväntade bortbjudningar!
    Kram
    //Cattie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *