Konfirmationspåse i trä

I mitt förra inlägg använde jag dessa trevliga träpåsar till en vårig påskplantering. Eftersom dessa köps i tre-pack skrev jag sist att det kanske kommer ytterligare ett tips hur du kan pimpa dessa lite längre fram. Det dröjde visst inte så länge… 😉

Vår son konfirmerade sig förra måndagen, annandag påsk, vilket jag tror är rätt tidigt, då de brukar hållas i maj månad. Ni är säkert fler som har konfirmander eller som ska på konfirmation nu framöver, så därför kommer här ett tips på hur du kan ge bort din present eller ditt kuvert. Nu efteråt har sonen förvarat sina kort han fick i dessa träpåsar.Jag har grundmålat dessa vita men det behövs inte. Jag klippte bort snörena men det gör du som du vill, det är en smaksak. I förra inlägget använde jag decoupagelack men här limmade jag fast pappret med vanligt limstift. På lådan limmade jag Papper från 13 Arts -Blue Magnolia Postcards och -His and Hers -Wings of freedom där jag även klippte ut fjärilarna och fäste på lådorna med dubbelhäftande tejp. Lådorna dekorerade jag med dessa fredsduvor som jag målade vita, klippte bort snören och hängen. Fäste ett band Leafy Vine white som en liten kvist till duvan. Med en permanent svart penna ritade jag ett kors och en fisk som symboler för kristendomen. Gjorde även en tag med konfirmation. I botten lade jag vitt silkespapper för att fylla upp och för syns skull.

Här kommer en sammanställning på vilket material som jag använt till dessa påsar.

Påsar med Handtag

Papper 13 Arts His and Hers Wings of freedom

Papper 13 Arts Blue Magnolia Postcards

Vit akrylfärg

Fredsduvor i Plywood

Band Leafy vine White

Limstift

Permanent penna svart

Silkespapper

Tags

Nu önskar jag Er en trevlig Valborg och en skön, ledig (förhoppningsvis) 1:a maj. 

Kram DT Martina

Det här inlägget postades i Mixed Media, Påsk och Vår, Pyssel och Hobby av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =