Konfirmationskort

Det är inte många timmar kvar innan april slutar och maj tar över. Maj är en månad full av högtidsdagar då många gifter sig, konfirmerar sig eller kanske vill fira sin mamma. Ja och så får man inte glömma alla dem som går i skolan och nog redan nu räknar ner dagarna till sommarlovet. Idag tänkte jag visa ett kort till en av dessa högtider: konfirmationen.

Kortet är ett stafflikort med svart och vit cardstock som grund. Mönsterpappret är från underbara Maja Design och heter Sann Vänskap. De ljusa gråa och rosa färgerna kändes passande för ett kort med ”andligt” tema.

För att hålla kvar ovandelen på plats när kortet är uppfällt gjorde jag en liten ask, perfekt att lägga en liten present i. Den är gjord som en tändsticksask, men lite bredare för att kunna rymma pengar.

Dekorationerna som använts tänkte jag skulle passa en tonårstjej så det fick bli en kombination av pastellrosa och lila med det tuffare svarta.

Den stora vackra rosen kommer från Primas Arcadian Collection – Violaceous och har fått sällskap av två azaleaor i färgen amethyst samt små rosa rosor. För att de andra blommorna ska matcha den glittriga Primarosen hade jag lite Stickles glitterlim – crystal på dem.

En stor syrenlila ros pryder också sin plats tillsammans med ett par små rosa rosor.  Bandet på kortet är ett 25mm brett svart satinband med vita prickar. Sist men inte minst sitter ett par chocolate pearls i hörnen.

Jag hoppas nu att ni alla får en rolig valborgskväll!

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Konfirmationskort”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefint kort Rosemarie!
  Kram Malin

 2. Profilbild för annkan
  annkan

  Vilket fint kort! Och vad läckert med den lilla asken. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *