Konfirmations kort till kille

Hej på er!

Idag tänkte jag visa er ett litet konfirmationskort, det är ju snart tider för dessa och ska man få de klara i tid bör man köpa på sig det man behöver nu för att hinna göra sina kort tycker jag. Själv har jag några ”beställningskort” inför konfirmationen och här är då ett av dom. Som bar idag på mina cardstock har jag färgerna blå och gul som i sveriges flagga , jag har använt ett gammalt papper som jag faktiskt fått från Kristinas för längesedan men inte riktigt vetat vad jag skall göra med men färgerna passade bra till detta tyckte jag.
På papperet har jag satt ett stort tårtpapper, jag har använt flera och det kommer ni se allt eftersom här.
Jag har målat en gammal magnoliastämpel med distress inc, men magnolia har många nya fina stämplar i shoppen och runt har jag tagit stickles, även hela korset har jag ”färglagt” medGlitterlim Platinum. Några vita halvpärlor i sländorna.
Upptill har jag använt några rosor i blått, vitt och gult och gröna blad. Jag har satt ett vitt pärlband mellan bladen och blommorna, tycker det blir jättefint.I den gula blomman har jag även hängt en liten charm i form av en silvernyckel. En liten pin nål i form av ett hjärta i blått.
Nedtill har jag använt precis samma blommor och blad mm men satt dit en liten knapp i form av ett litet bi.
Inuti kortet är mycket detsamma oxå, jag har använt mig av samma cardstock och papper och dessutom ett litet mindre tårtpapper.Där har jag även stansat ut gröna blad och använt mig av en plattare gul blomma från prima.
Det finns fina stämplar för konfirmation/ examen i butiken också.
Även detta stämpelset kan ni kika på.
Hoppas nu att ni fått lite inspiration till era konfirmationskort!

Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Konfirmations kort till kille”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Jättesnyggt, jag tycker det kan vara svårt att få till det med tårtpapper men nu blev jag inspirerad efter att ha sett hur fint det kan bli så jag kanske vågar ge mig på dom snart igen, kram på dig

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack snälla.Jo det kan vara lite bökigt kan man tycka med tårtpapper men jag tycker dom går bra att använda och även som jag gjort på bilden innuti där jag tagit ett halvt tårtpapper och använt.Tycker dom passar lite överallt…fniss..så det är ju bara att leka sig fram!
   KramMAlin

 2. Profilbild för Maria
  Maria

  Superfint Malin!
  Det syns inte alls att du haft idé torka…ska kanske testa det där med tårtpapper igen…det var länge sedan.

  Kram Maria

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack snälla du.
   Ja inspirationen väntar jag fortfarande på men det har mest med min onda rygg att göra att jag varken orkar eller får nån inspiration bara för jag är så otroligt trött hela tiden.
   KramMAlin

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Ååhh, superfint kort! Läckra färger du valt och så fint med swirlarna kring motivet! Mottagaren kommer att bli jätteglad, det är ett som är säkert!

  Kramar

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack snälla.
   Jag hoppas att dom ska bli nöjda.
   KramMAlin

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättefint kort och så härliga färger! Så passande du fått med ”bi-knappen”. Jag har jättesvårt för att få med knappar på mina alster, framför allt i form av figurer. Sitter alltid och hmmm: ar ett bra tag innan jag ger upp :-).
  Ha det så gott!
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *