Kärlekstroll i cernitlera

Hejsan!

Idag tänkte jag visa er lite mer vad man kan göra med cernitleran som Kristina har fått in i butiken, nämligen ett par små söta troll.

Sa för någon vecka sedan att jag hade tänkt att visa dom men då tappade jag dom i backen när jag skulle fota så nu har jag gjort 2 nya och lagt till 2 hjärtan så att det skulle få lite kärlekstema.

troll6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag gillar att jobba med cernitlera för att det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra! Den kan vara väldigt hård till att börja med men med rätt kärlek och ett par varma händer så kan du göra nästan vad du vill.. Trollen är näst intill uppbyggda med runda bollar och så 2 långa korvar som bildar armarna, men man kan ju givetvis göra på annat sätt med.

troll10

 

 

 

 

 

 

 

 

munnarna på trollen har jag gjort så att jag tryckt in en nål och sedan dragit den ut sida till sida så dom fick glada miner, och ögonen är målade med svart och vit akrylfärg. För att få till ett riktigt troll hår så har jag fått tag på lite lin som man brukar linda runt rör från jobbet och sedan limmat fast det med limpistol.

troll8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärlekstrollen satte jag på en sten som jag plockade på en strand på öland i somras sedan skrev jag love med en svart promaker så blir detta en jätte fin dekoration att ge bort till någon.

Så det var allt jag hade idag, beställ nu hem lite lera och börja skapa egna saker utifrån er fantasi.

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *