Kärlekskort – Alla Hjärtans Dag kort i rött och svart

Mera på temat kärlek blir det! 🙂 Rött och svart tycker jag är så himla snyggt ihop, romantiskt men ändå inte allt för sockersött. Med de färgerna gjorde jag ett kärlekskort passande till Alla Hjärtans Dag.

Basen är vit och röd cardstock och så använde jag mönsterpappret ”Black And Kraft The Raven”från Canvas Corp. Passande till temat romantik att texten på pappret är Edgar Allan Poes dikt ”The Raven” (japp, satt och läste hela dikten innan jag satte saxen i pappret 🙂 ). Alla kanter chalkade jag med Cats Eye Inkpad – Blackbird och la på Stickles Black Diamond.

Dekorerade med en liten hjärtformad kakservett , spets från en gammal topp, ett brett rött och ett smalt svart satinband. Ovanpå det satte jag en stor och två mellanstora röda rosor från Inkido tillsammans med gröna rosblad. Den hjärtformade hattnålen embossade jag svart för att den skulle passa in. På kakservetten och satinbanden satte jag också ett par svarta rhinestones.

Insidan dekorerade jag med samma papper som på framsidan. Använde också stämplar från Vivas Big Corner Elements för att göra rosen i skrivfältet.

Ha nu en riktigt härlig lördag (själv ser jag fram emot Melodifestivalen ikväll, jippie!!!)!!!

Kram

5 svar på ”Kärlekskort – Alla Hjärtans Dag kort i rött och svart

  1. Läckert, nästan lite gothiskt (vilket jag är mycket svag för)! Romantiskt och coolt på samma gång.

    Oj, så du läste hela texten på arket? Vad kul, så det är en Poe-dikt, det hade jag ingen aning om.

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 4 =