Kärleken övervinner allt – Alla hjärtans dag kort

Hejsan!

Med tanke på att Alla hjärtans dag snart är här så tyckte jag det skulle vara kul att göra en tavla med kärleken som tema. De helt fantastiska papprena från Kaisercrafts serie ”Sweet Nothings” är perfekta för romantiska alster så med dem gjorde jag denna lilla tavla (ca 20x20cm).

Grunden är mörkbrun cardstock som jag stansat runt med en kantpunch. Sedan använde jag delar av båda sidorna av pappret ”Love Letters” till bakgrunden och ängeln som jag klippt ut. Till hjärtat använde jag en stor hjärtformad kakservett som mall och klippte den ut ur arket ”All Yours”.

Kanterna färgade jag in och stämplade runt med distressdynan Walnut Stain, sydde sedan med symaskin och fortsatte med att riva sönder dem rejält med en kantrivare för att slutligen lägga på lite Stickles Platinum.

För att inte tavlan skulle bli så platt monterade jag både hjärtat och ängeln på Tjocka distanskuddar. Dekorerade sedan med gröna rosblad och rosor från Mönstrade Scrapbooking papper, bland annat från Coral Fairytale Roses , samt turkosa minirosor från Inkido. Övriga blommor är ur mina egna gömmor. Alla blommor fick lite stickles stardust glitterlimpå sig.

Använde också en stor G-Klav-charm och utstansade bokstäver, som jag gjorde med hjälp av diesen Vintage Market från Sizzix/Tim Holtz.  Satte också ett par chocolate pearlsi ena kanten av hjärtat och på fjärilen, utstansad i vellum.

Ha en riktigt bra torsdag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Kärleken övervinner allt – Alla hjärtans dag kort”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh så fint, verkligen romantiskt!
  KramMAlin

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  Enormt snyggt!
  Så välgjord och så många härliga detaljer att vila ögonen på!
  UNDERBART!

  KRAM SUSY

 3. Profilbild för Gurkiss
  Gurkiss

  Himla snyggt och detaljrikt kort 🙂

 4. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vilken vacker tavla du skapat! Den kommer verkligen att pryda sin plats och sprida sitt kärleksbudskap!

  Trevlig kväll!
  Kram

 5. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Tack så jättemycket!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *