Kalkmålad minibyrå med rispapper

Hej på Er!

Det är inte vilken tisdag som helst utan fettisdag så jag hoppas Ni får en semla till fikat idag. Jag bjuder inte på semla men en liten byrå att samla små pysselsaker i med uttrycket ”Create the things you wish existed”, som känns som mitt måtto.Byrån är målad med Vintage Chalk Paint – Dusty Grey, dekorerad med Rispapper Stamperia Sir Vagabond.
Efter att färgen torkat strök jag decoupage lack på byråns framsida, fäste rispappret och skar sedan ut lådorna med hobbykniv.Jag har använt Schablon Stamperia – Alphabet and numbers för att göra texten Create the things you wish existed med svart akrylfärg plus samt siffrorna på lådorna. Duttade färgen med en liten svamp.
Dekorationerna på sidorna och bredvid texten är gjorda av Cera Mix Standard i silikonformar och dessa är sedan målade i svart akrylfärg, och med Inka Gold Silver 902 som jag strök lite lätt med fingret över. Limmades fast på byrån med superlim. Förvaring till allt pyssel kan man aldrig få för mycket av, eller hur?Önskar Er en fin dag!

Kram Martina

 

Det här inlägget postades i DIY, Tekniker och Tutorials av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =