Kalasdax!

Hej på er!
När mina barn var små så skulle det ju alltid hållas kalas för alla kompisarna på dagis eller i skolan när man gick i lågstadiet. Nåt som var kul var ju att göra egna inbjudningskort till dessa. Dock fick man ju hålla dom ganska enkla eftersom det var ganska många att göra varje gång då man alltid bjöd hela klassen.
Så idag har jag gjort ett litet exempel på ett litet inbjudningskort man kan göra till barnkalaset het enkelt!
På detta kortet har jag använt mig av vitt, grönt, rosa och svart cardstock.
Det som är bra med dessa kort är att här kan du tex använda upp lite spillbitar som du har liggandes hemma.Kortstommen på dessa kort är 10×10 cm vilket betyder att om du köper några hela cardstock så får du ut ganska många kortstommar  på dessa. Jag har ju valt här att endast använda mina cardstock MEN här kan du ju lätt gå in och använda ett mönsterpapper över den gröna  cardstocket tex.

Till texten har jag använt ett stickersark, snabbt och smidigt att få på text på kortet.
Jag har istället för att sitta och måla massa bilder valt en färdig liten groda på detta kortet, gullig och bara att sätta fast med lite dubbelhäftande tejp.Finns många söta olika figurer i butiken som man an använda sig av!

Jag har dekorerat med några gröna blad och en knallrosa ros samt några rosa fjärillar som sitter på motsatt sida.

Nu är det dax för mig att börja fixa sallader, smörgåstårtor, vanliga tårtor osv för imorgon fyller jag år…och jämt dessutom så det gäller väl att passa på att ha nåt att bjuda på kan jag tro. ;o)
Ha en fin söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *