Jag är så kär

i de ljuva vintagefotona som Kristina har fått in i webbutiken! Förutom att de är helt underbara så är de också perfekta att ha hemma för stunder då man inte riktigt har tid eller lust att färglägga stämpelmotiv, men samtidigt vill kunna göra ett kort med bildmotiv på:

Den så bedårande söta flickan kommer från arket Little Girls 1. För att matcha färgerna på fotot så använde jag cardstock i färgerna ljus beige och rosa, samt båda sidorna på det ljuvliga turkosa arket Turquise Newspaper från Inkido. Kanterna på både mönsterpappret och fotot distressade jag först med dynan Frayed Burlap och sedan stämplade delar av en svirlstämpel runt dem.

Spetsen ”smutsade” jag också ner med dynan Frayed Burlap och monterade fast den tillsammans med två små vita hjärtbrads från YouDo.

De stora rosorna kommer från Prima Marketings Angelica Rose Collection  och färgen heter Jewel. Jag satte dem tillsammans med mindre rosor (de gröna är dock inte fullt så gröna i verkligheten :-))ur mina egna gömmor samt grenar utstansade ur cardstock.

Ett par chocolate pearlssattes också på kortet tillsammans med en fjäril som jag klippt ut från mönsterpappret. På fjärilen la jag ett lager med crackle accent från Ranger för att få ett gammalt utseende med sprickor.

Sist men inte minst insidan som jag dekorerade med samma papper som framsidan, men enklare.

Ha det så gott!

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Jag är så kär”

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Jättefint!

 2. Profilbild för Outi (vaktmästarn)
  Outi (vaktmästarn)

  Så otroligt vackert! Måste kolla in de där vintagebilderna. Håller med om att de är smidiga att använda när man inte har tid/lust att färglägga stämpelmotiv. Och så är de ju så söta 🙂

  Kram, Outi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *