Jag älskar Prima…

…men det är väl ingen nyhet. Jag har gjort en LO med papper från Prima som heter Fairy Rhymes Collection. Jag började med att kladda lite gesso för att ljusa upp området där jag ville ha fotot. När jag gör LOer brukar jag plocka fram olika dekorationer som jag tycker passar till och sen är det bara att botanisera bland dem och välja det som man gillar bäst. Här blev det då en massa blommor (igen). Kristina har just fått hem en massa blommor från Mönstrade Scrapbooking papper. Gissa om jag dreglade när jag var där sist. De stora aprikosa blommorna ligger i en blandad paket och liljorna hittar du här. vita och röda pappersrosor passar alltid och blanda gärna färg och storlek.

Jag klippte även ut en detalj ur det ena mönsterpappret. Fjärilarna har jag lite 3-D kuddar under så jag får lite liv i vingarna.

Jag satte  många Pearls i den ena blomman eftersom det fanns gott om plats att fylla ut. Bokstäverna är ett alfabete från Prima och de är väldigt dryga. Jag har haft dessa i mina gömmor länge och här har jag ju en ganska lång titel. Bandet är för mig en nyhet som jag hittade nu senast jag var i Ängelholm och det är så sött och passade då bra till dessa papper.

Det var allt för idag och vi ses igen nästa vecka och då kommer jag att blogga ett litet minialbum.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Jag älskar Prima…”

 1. Profilbild för annette
  annette

  Prima är så fiiint, och som vanligt var även detta fiiint.

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ja, Prima har så vackra saker, inte bara blommorna utan även papprena och deras andra dekorationer… de vet hur de ska göra, liksom du: underbar LO!
  Kram
  Rosemarie

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  Ännu en magisk LO från dig. Det är en fröjd att se vad du hittar på med papper och dekorationer.
  Gillar hur du satt texten på ”fel håll”, varför har man inte tänkt på det….
  Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *