Ingen påsk utan fjädrar

Jag måste erkänna att jag är väldigt dålig på att båda göra och skicka påskkort. Av någon anledning har det tidigare år inte blivit så mycket av vare sig det ena eller andra. I år har dock inspirationen börjat växa fram och det mycket tack vare de härligt glittriga mönsterpapprena från Best Creation. Så idag gjorde jag årets första påskkort:

Till grund använde jag rosa cardstock och Best Creations mönsterpapper Basic Swirl Green. Svirlarna på mönsterpappret är lite upphöjda och diskret glittriga i samma nyans som Stickles Stardust. Därför passade det så bra att dutta på lite Stardust också på dekorationerna. Den vackra diecutramen runt motivet heter Silvia och säljs i 5-pack för bara 25 kr hos Kristinas Scrapbooking. Dessa är perfekta för oss som inte äger någon Groda eller Big Shot, men ändå önskar kunna ge fotot eller stämpelmotivet en vacker inramning. Till dekoration har jag använt blommor, fjädrar och organzaband. De små bladen vid rosorna är treklöver från YouDo och de färgranna pistillerna kommer också från YouDo.

Insidan av kortet dekorerade jag enkelt med spillbitar från swirl-arket samt en färggrann och glittrig bård från Best Creations Spring Border. Ja, som ni ser äger jag inte ens en liten ”glad påsk”-stämpel, men det får jag ändra på för från och med nu kommer det att blir fler påskkort.

Ha det så gott!!!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Ingen påsk utan fjädrar”

 1. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Jättefint påskkort!

  Kolla in min mode- och skönhetsblogg som inspirerar! 🙂

 2. Profilbild för Johanna "pojjo"
  Johanna ”pojjo”

  vilket ljuvligt påsk kort.. 😀

 3. Profilbild för Johanna "pojjo
  Johanna ”pojjo

  Vilket ljuvligt påskkort 😀

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättegulligt!
  KramMAlin

 5. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Tack!
  Kram
  Rosemarie

 6. Profilbild för Cissela
  Cissela

  Så fint, helt i min smak 🙂 Hur färglägger du dina stämplar? Kram Cissela

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Jag färglägger dem med distresser (både refiller och dynor) och så använder jag en VersaFine dyna till att stämpla motivet.
   Kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *